TBS a FPV video z Údolí monumentů

Zveřejněno 27. 2. 2012 v rubrice RC Videa

VideoJe tu další, v pořadí již šesté, video z putování FPV průkopníků Team BlackSheep po území Spojených Států. Dnešní video zachycuje jejich zastávku v Údolí monumentů (Monument Valley), které se celé rozkládá v Navažské autonomní indiánské rezervaci a jehož nezaměnitelná krajina posloužila jako exteriér při natáčení mnoha amerických filmů.

TBS se nechali slyšet, že po zveřejnění všech třinácti dílů s největší pravděpodobností umístí celou sérii ve vysokém rozlišení také na Vimeo k volnému stažení.

Signature
Seznam všech článků o FPV na PiNa.cz

Přečteno 4 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „TBS a FPV video z Údolí monumentů

  1. BorekL

    Asi nejlepší video z té série a i tak mi přijde, že TBS poněkud ustrnul. Osobně mě jejich videa poslední dobou spíš nudí. To si radši pustím FPV-Leifa (http://vimeo.com/fpvleif), ten má některé opravdu pěkné věci.

  2. PiNa

    BorekL: Souhlas, od Leifa jsem tu měl video už loni v lednu. Je to dané tím, že TBS létají Zephyra a Leif má oktokoptéru, se kterou se dají pořizovat mnohem filmovější (stabilizované) záběry. Ale co vím, tak TBS už s oktokoptérami tvrdě trénují. Přeci jenom pro FPV filmařinu se hodí víc.

    Ad ustrnutí TBS, ona je otázka, kam dál to posunout. Kromě zajímavé lokality je ještě nějaký prostor u zpracování videa a to je v současné době zcela profi, se statickými prostřihy, s time lapse … lépe to podle mého už stěží půjde a nenapadá mne, kam dál to směrovat. Leda točit to samé (zajímavé lokality), ale lépe a radostněji ;-)

  3. BorekL

    Leif lítá i s letadlem (má Cularise předělaného na tlačný pohon a snad i další letadla) a já osobně mám od něj radši videa z letadel. Třeba http://vimeo.com/31684563 je podle mě naprosto geniální, přitom jednoduché a prosté exhibic.

    U TBS mi přijde že se v nich kupí efekty pro efekty (faux tilt-shift, různé „zkažené filmy“ apod.) Pokud jde o další směřování, tak já bych začal se stabilizací letadla. Rozhoupané záběry moc profi nevypadají.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *