F3X Viking E v dalekém Singapuru

Zveřejněno 25. 3. 2013 v rubrice RC Videa

VideoNejen Dalibor umí nádherně osadit a po celé obloze zkušeně povodit celouhlíkový omotorovaný oštěp s kódovým označením Viking 2 E. Ten se díky své kvalitě a příznivé ceně těší velké oblibě po celém světě a v Asii obzvlášť. Jak se s Vikingem 2 E létá v Singapuru, to můžete vidět na parádním videu od chlapíka s přezdívkou Gungho.

Viking 2 E

Gungho na Vikinga 2 E se svými dvěma kamarády čekal předlouhých deset měsíců. Krabice s novoročním dárečkem v podobě tří ostrých brusů dorazila do cílové destinace v Singapuru 31.12.2012. Provedení i kvalita prvotřídní. Gungho toho svého osadil prověřeným pohonem v podobě motoru Neu 1509/2D/6.7, regulátoru YGE 160 FAI, vrtule GM 17×13 a 5S baterie TP 2700mAh.

Dobrou zprávou pro všechny potenciální zájemce o Vikinga 2 E je skutečnost, že podle posledních informací od Jirky Sodomky se aktuální dodací lhůta pro nové objednávky pohybuje okolo příznivějších 6-7 měsíců. Na letošní sezónu to nejspíš už není, ale stále je to minimálně o tři měsíce dříve než u tohoto konkrétního kousku.

Signature
Seznam článků o větroni Viking na PiNa.cz

Přečteno 38 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

6 komentářů u „F3X Viking E v dalekém Singapuru

  1. PiNa

    Já ho znám, řešili jsme spolu nějaké podrobnosti před tím, než si poslal objednávku na tři kousky ;-)

  2. dalibor

    Já ho znám, řešili jsme spolu nějaké podrobnosti před tím, než si poslal objednávku na tři kousky ;-)

  3. Tomas

    Jako by zalezelo na tom jak to ma kdo osazene….jaj.

  4. dalibor

    To víš že na tom záleží … je to obrázek člověka, jak pečlivý je. U skutečných letadel taky nenajdeš bordel v kabelech a bastl v trupu. Ono to pak úzce navazuje i na spolehlivost létacího aparátu :-)

  5. mark

    Kurna ja taky cekam …asi nejdele ze vsech …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *