EXFC ModelCity 2013 – Epické video

Zveřejněno 31. 8. 2013 v rubrice RC Videa

VideoLetošní European Extreme Flight Championship, který proběhl minulý víkend v areálu ModelCity, patřil k největším freestyle závodům pro obří akrobatické modely v Evropě. Přihlášeno bylo 65 pilotů v soutěžních kategoriích Single a Team. Atmosféru celé akce dokonale zachycuje epické video, které pro Krill Aircraft natočila společnost Eibner production.

Co dodat? Snad jen to, že toto je přesně ten typ akce, který na fotografiích příliš nevyzní. Chce to video a profíci z Eibner Production odvedli prvnotřídní práci, klobouk dolů.

Signature

Přečteno 21 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „EXFC ModelCity 2013 – Epické video

  1. Dzordzik

    Škoda toho rádoby světového začátku, zbytek videa super, dobře sestříhané, pořád se něco děje. Paráda.

  2. PiNa

    To je asi věc vkusu, mě to přijde celkem OK. Ten zbytek, ten je opravdu parádní, ale stačí se podívat na to, co je vlastně Eibner Production zač a hned je jasno ;-)

  3. Radim

    Pěkné videjko, ale je tam na mě moc zeměkoulí a titulky by převálcovaly lecjaký biják z Holywoodu :) Viděli jste tohle, z toho jsem měl i zážitek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *