Alula TREK konečně v prodeji

Zveřejněno 16. 6. 2015 v rubrice RC Modely

Alula Trek

Tak jsme se dočkali. Nová Alula TREK je od minulého týden konečně v prodeji. Přijde na 90 dolarů a balíček s doporučenou výbavou (dvě digitální serva, baterie a prodlužka k ní) na dalších 45 dolarů. Mike Richter je velmi vstřícný a na požádání hodnotu zásilky deklaruje pro celní účely podle požadavku kupujícího. Vyčerpávající recenze s mnoha fotografiemi ze stavby je ke zhlédnutí na RCGroups. Autor fotografie: Pierre Rondel.

Přečteno 70 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

7 komentářů u „Alula TREK konečně v prodeji

  1. thr

    Alulu slibuje v brzké době i Lindinger – https://www.lindinger.at/en/airplanes/gliders/dream-flight-alula-trek-arg-epo-forschaum-dlg-einfach-zu-demontieren-bzw.-zu-montieren-segelflugzeug .
    Clo a DPH zde zcela vyloučeno a pokud k tomu vezmeš ještě pár drobností aby cena dolezla na 199EUR,tak je poštovné do ČR zcela zdarma.
    Při dnešním poměru USD a EUR bych při ceně 110EUR u Lindingera o nákupu z USA vůbec neuvažoval… Jen je otázkou, zda dodrží termín naskladnění, pokud ano, tak si ji dost možná obratem objednám na dovolenou v Rakousku :-)

  2. PiNa

    V ideálním případě to máš navíc od Lindingera doma za 3-4 dny. Poslední dvě aluly evo, které jsem objednával přímo z USA, dorazily za 2-3 týdny.

  3. Warhawk

    Martine tak dlouho si mě s tou Alulou dráždil až jsem ji dnes objednal. Lindinger ji má v setu s baterkama a servama za 129€. Poštovné 6€.
    Tolik jsem za pěnu ještě nedal, ale dovolená je za dveřmi a už vícekrát bych využil polétání na nějakých šutrech při výletu.
    Jirka

  4. PiNa

    Jirko, díky za „heads-up“, už mám taky objednáno. Dolar sice padá, ale i tak je to u Lindingera za docela slušné peníze a bez pakárny s poštou a celníkama.

  5. Vykuk33

    Tak zakoupeno od Lindingera. Vzdy jsem Alulu chtel, ale ta cena :-( Chvilku trvalo nez se naucila litat (vyvazeni, vychylky). Ted uz pohoda. Lita nadherne ;-)

  6. Wolfi

    Ahoj, bojuji trochu s vyvazenim a vychylkami. Nejake doporuceni :-). Diky Wolfi

  7. PiNa

    Wolfi: Těžiště by mělo být v místě označení na spodní části trupu. A výchylky výrobce doporučuje Low Rates +3mm/-3mm výškovka, křidýlka +10/-10mm. High Rates +5/-5 a +13/-13mm.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *