Nikon D90 – Nikon Reality TV reklama

Zveřejněno 11. 9. 2008 v rubrice PiNa Fotografuje

D90Možnost natáčet HD video je u zrcadlovky natolik „revoluční vymožeností“, že není divu, že se z ní Nikon snaží vytěžit maximum, dokud mu Canon nešlape na paty. Dnes tu pro vás mám TV reklamu na D90 a přiznám se, že lepší spot si pro DSLR neumím představit.

https://www.youtube.com/watch?v=E0fjTLLM0yU

 

neviditelny text

neviditelny text

Související články:
Nikon D90 – názor Thoma Hogana
Video: Nikon D90 – nástupce D80

Přečteno 9 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

5 komentářů u „Nikon D90 – Nikon Reality TV reklama

  1. Anonym

    mne sa ráta, ako sa história opakuje….keď pred rokmi vznikol digitálny foťák v podstate z digi kamier, dnes z foťákov zase „vznikajú“ kamery…čo bude o pár rokov?:)

  2. Vzduchoplavec

    Hele podle toho spotu to vypada, ze video se nataci pres display. MA tedy i D90ka live view – nebo jak se tomu rika, ze lze fotit fotky ne z hledacku, ale z displeje? Osobne mam tedy radsi ten hledacek, ale obcas se to muze hodit.

  3. PiNa

    Jasně. D90 má LiveView (dneska už je to už standardní funkce) a je to šikovné na makro, focení nad hlavou, u země atd. Ze začátku jsem ho odsuzoval, ale když jsem měl možnost fotit s D300, který ho také má, tak jsem byl nadšený. Ideální by ještě bylo, kdyby byl displej výklopný. Ale to u zrcadlovek zatím naštěstí nehrozí. Ale kdo ví, co bude příště…

  4. Vašek

    Jsou zrcadlovky co mají vyklopný displej pro liveview

  5. PiNa

    Vašek: Máš pravdu, pořád si nemůžu zvyknout, že i SONY už dělá zrcadlovky :-) Podvědomě tam mám jenom Nikon, Canon a potom hodně vzadu Pentax.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *