Video: Ocelot E od DS Model

Zveřejněno 19. 9. 2008 v rubrice RC Videa

Ocelot E VideoOcelot patří mezi mé srdeční záležitosti. S jeho elektroverzí jsem odlétal celou jednu sezónu a jen velmi těžce jsem se s ním loučil. Před příchodem Big Cerese E musel z domu a jeho novým majitelem se stal kamarád Jirka Chvátal, kterému stále dělá radost. O tom, jaká těžká pohoda se dá s Ocelotem E zažít, se můžete přesvědčit na videu, které Jiřík natočil.

Konkrétně se jedná o tento model. Osadil mi ho Dalibor a v pořadí se jedná již od druhý exemplář Ocelota E, který mi prošel rukama. Doba zábavy u prvního kousku bohužel nepřekročila půl minuty a svůj jepičí život zakončil v koruně švestky. Určitě se k této „veselé“ příhodě ještě vrátím v samostatném článku.

Při sledování této nádhery chvílemi lituji, že jsem jej prodal. Kdybych tenkrát jen tušil, jak to nakonec s Big Ceresem E dopadne, nejspíš bych si jej ponechal a dnes bych si mohl spokojeně poletovat na Bohnické skále při zapadajícím slunci. Ale dost bylo melancholických vzpomínek, co nevidět přijde Ceres F3B E a na Ocelota si potom už ani nevzpomenu ;-)

Signature
Související články:
Hangár: MiniCorado E od MV Model – úvod
Video: MiniCorado E od MV Model

Přečteno 63 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *