Jeti Box Profi – již brzy

Zveřejněno 13. 10. 2010 v rubrice Poznámky

Jeti Box Profi

Původní Jeti Box byl funkční, ale měl daleko k dokonalosti. Následovala jeho zmenšená verze Jeti Box Mini a již brzy se v prodeji objeví notně vylepšená verze Jeti Box Profi, která kromě jiného nabídne následující: rozměry 120x60x20mm; možnost zobrazení 4 veličin současně, nebo pouze 1 přes celý displej; bezdrátovou komunikaci s vysílačem se systémem Duplex; 8Mb interní paměti; USB rozhraní pro komunikaci s PC; výstup na sluchátka; hlasové hlášení vybraných veličin; napájení LiPo baterií 450mAh. Nový Jeti Box Profi by se měl v prodeji objevit již v lednu 2011. Prototyp byl k vidění na letošní výstavě Model Hobby – viz video od Libora Kolmana. V únoru 2011 na výstavě v Norimberku Jeti představí i svůj nový vysílač, ten by měl být v prodeji v červnu 2011.

Přečteno 37 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „Jeti Box Profi – již brzy

  1. Honza

    Vypada pekne ale presel jsem z duplexe na fasst tak mam smulu a klid ;-)

  2. Pepan

    Já jsem hodně zvědavej na ten jejich vysílač. Po parodii co předvedli v MZK se svym radiem je to tedka na nich.

  3. Mickey

    Zajímalo by mne, čím to je, že někteří uživatelé mají problémy s duplexem, zatímco jiným chodí v pohodě. Vím o jednom případě, kde první duplex měl také problémy s dosahem, po výměně za nový kus bylo vše v pohodě. Jednalo se o celouhlíkový F3B model. Přijmové podmínky se také údajně zhorší pokud by byl zmíněný model osazen elektro pohonem. Regulátor a střídavý motor (spínací frekvence) by mohly způsobit spolu s uhlíkem v modelu interferenci, která ovlivní přijímač. Také zvažuji pořízení duplexu na příští sezónu jako alternativu ke změně celého systému (jsem se svým EVO9 spokojen), tak se snažím získat maximum informací. Neví někdo kolik by měl ten bezdrátový jetibox stát?

  4. m.v.

    Take letam Duplex, mimo jine i v celouhlikovem elektro F3B brusu s 2,8kW a…. no problem :-)

    Nekde jsem zachytil informaci o cca 3kKc za ten Jeti Box profi. Osobne jsem na to moc zvedavy. Doufam, ze tech 8Mbpameti neslouzi jen pro firmware ale ze to bude umet i zaznam dat :-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *