Lisa Gerrard & Pieter Bourke – Sacrifice

Zveřejněno 1. 12. 2010 v rubrice Hudba & MP3

Je to již 11 let, co jsem tento hudební skvost slyšel poprvé. Bylo to ve filmu The Insider a na tu chvíli jednoduše nejde zapomenout. Pod náporem emocí nezůstalo jediné oko suché. Hned druhý den jsem běžel do obchodu pro CD se soundtrackem. Skladbu Sacrifice jsem od té doby slyšel mnohokrát. Většinou v těžkých chvílích, kdy mi nebylo zrovna do smíchu a pokaždé mi pomohla, postavit se zpět na nohy a jít dál. Snad tomu tak bude i nyní. Stačí zavřít oči, zaposlouchat se a rázem jsou všechna slova zbytečná…

Přečteno 15 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

3 Komentáře u „Lisa Gerrard & Pieter Bourke – Sacrifice

  1. lynch

    Mam take moc rad, tento kousek Sacrifice mam na jejich albu Duality z r. 1998 :-)

  2. Jenda

    Jedním slovem nádhera, ten hlas. To nemá chybu!!

  3. pleva

    Je to trochu dotažený (doladěný) Host of Seraphim (doporučuji zkusit, tam kdo depku neměl, dostane :-) ). Ostatně Michael Mann má motivy DCD/Lisy i v jiných filmech (Heat,Ali, Collateral)
    Moc hezké, ale co nezpívá s Brendanem Perrym, nenalezl jsem v její tvorbě nový motiv (všechna nová alba a to i koncertní mám) a vrchol tvorby byl na konci 80. let.
    Teď jde jen už o rozvádění geniálních motivů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *