Nový 2.4GHz vysílač od Jeti – první foto

Zveřejněno 27. 1. 2011 v rubrice RC Modely

Jeti Model Transmitter

Oficiální představení dlouho očekávaného 2.4GHz vysílače od Jeti se blíží (3.2.2011). Zde je první oficiální fotografie, která dává tušit, co od nového vysílače můžeme očekávat. Na můj vkus je to celé moc hranaté a při pohledu na fotografii se zákonitě nabízí otázka, zda to bude pouze pultové rádio, nebo zda jej bude možné použít i jako palcovku. Již příští týden budeme vědět víc.

Přečteno 12 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „Nový 2.4GHz vysílač od Jeti – první foto

  1. PiNa

    Jeťáci jsou na informace ohledně vysílače pochopitelně hodně skoupí, ale podařilo se mi zjistit, že tento vysílač bude zpočátku pouze v pultovém provedení, nejedná se o žádnou Čínu, ale je to tuzemský výrobek vyráběný výhradně u nás. Displej bude mít bílé podsvětlení, počet kanálů bude vyšší než 9 a palcové provedení se také chystá. Zahájení prodeje se očekává v průběhu roku. Pokud se tedy těšíte, že si rádio příští týden z veletrhu odvezete, máte smůlu. Cena je zatím také neznámá a více budeme vědět přesně za týden.

  2. Petr

    no, dá se očekávat kvalitní věc o tom žádná. ale nepřipadá vám to jako kus ytongu? na tom mohli teda zapracovat…

  3. PiNa

    Petr: Tak je to pultovka, tam by ytongový profil nemusel až tak vadit :-) Osobně bych měl strach z jediné věci a tou je cena. Pokud je to vyráběné v CZ, tak je velká šance, že to bude sice kvalitní, ale také určitě dražší. Snad se nenaplní různé spekulace o tom, že by měl vysílač stát kolem 800Euro. Potom by mu totiž nepomohlo ani to, kdyby by byl „nejlepší na světě“.

  4. Honza

    Mě se docela líbí, takhle mi to přípomíná gramce pro dýdžeje…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *