Amazon Kindle 3 – nový firmware 3.4

Zveřejněno 12. 9. 2012 v rubrice Ze života

Amazon Kindle 3Zatímco se rodinka čteček Kindle pozvolna rozrůstá o nové modely, Amazon nezapomíná ani na majitele starší čtečky Kindle 3 s klávesnicí. Po deseti měsících uvolnil nový firmware 3.4, který přináší poměrně zajímavé změny a vylepšení: nový font, rodičovský zámek, podporu komiksů, dětských knížek, formátu KF8 a Whispersync pro hlasové předčítání.

Novou verzi firmwaru si můžete stáhnout přímo ze stránek Amazonu a obratem si ji nainstalovat – postup popsaný zde. Nebo se stačí se čtečkou připojit k internetu přes Wi-Fi a k aktualizaci firmwaru dojde po chvíli automaticky.

Je prima, že Amazon svoji nejrozšířenější čtečku ještě úplně nehodil přes palubu. Bez ohledu na její morální stáří, mi stále velmi dobře slouží ke čtení beletrie a nebýt ohlášené čtečky Kindle Paperwhite s osvíceným displejem, neměl bych vůbec v úmyslu ji vyměnit. A věřím, že podobně to vidí i ostatní majitelé Kindle 3.

Signature
Seznam všech článků o Kindle 3 na PiNa.cz

Přečteno 24 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *