Balleka – Waves in the Sky

Zveřejněno 10. 9. 2014 v rubrice Zajímavosti

VideoBallekova videa mají to kouzlo, že si je stačí pustit přes celou obrazovku a rázem se ocitnete spolu s ním uvnitř kokpitu jeho větroně. Nejinak je tomu i v případě jeho nejnovějšího kousku. Čtyřminutový sestřih létání ve vlně nad oblačností vás zaručeně dostane, neboť se jedná o velmi nevšední zážitek.

Natočeno jako obvykle na kamerky GoPro Hero3. O hudební podklad se postarala partička Nine Black Alps se skladbou Pocket Full of Stars. Pro maximální zážitek si nezapomeňte video přepnout do full HD a na celou obrazovku. Stojí to opravdu za to.

Signature
Další Ballekova videa na PiNa.cz

Přečteno 7 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „Balleka – Waves in the Sky

  1. dalibor

    Tady vidíš jak je lítání jednoduché…jen tak malinko hýbeš tou páčkou mezi nohama :-)
    Ale koukám,že to má slušně vybavené..umělý horizont…pěkný,pěkný.

  2. Blaníkovec

    Dlouhé videa z letů v USA má Bruno Vassel, třeba tohle poslední http://youtu.be/r00P8k9Cn2o?list=UUEFlKFCFhuoacr_qCYu1I5Q , dokonce i trochu vysvětluje lítání s větroněm v USA, popisuje přístroje… Trochu víc ukazuje realitu lítání, nejsou to jen krátké videa plné střihů a dunivé hudby (nic proti, i ty jsou některé hezké).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *