FPV video: Magic Carpet Ride Over Prague

Zveřejněno 17. 9. 2014 v rubrice RC Videa

VideoPrvní byli před čtyřmi roky samozřejmě TBS se svým pirátským FPV videem z Prahy, kterým mezi modeláři rozvířili velmi emotivní debatu. Nyní s podobným videem přichází Jeffrey Martin a opět otevírá debatu na téma, zda měl pro natáčení všechna potřebná povolení, kolik lidí mohl zranit a podobně. Nic to však neubírá na zcela výjimečné kvalitě jeho videa.

V rámci objektivity je nutné podotknout, že Jeffrey Martin je profesionál a natáčením leteckých a panoramatických záběrů se živí. Použité záběry byly pořízeny v průběhu tří měsíců v ranních hodinách od 4:30 do 7:00. Kamera byla zavěšena na kvadrokoptéře a podle prohlášení autora se vždy létalo pouze na dohled.

Signature
Seznam všech článků o FPV na PiNa.cz

Přečteno 11 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „FPV video: Magic Carpet Ride Over Prague

  1. dalibor

    Muhehe,tak to má Jeffrey buď zoomovací očička, nebo spíš myslel na dohled co 5,8Ghz vlny doletí :-) Docela mám přehled, jak daleko a vysoko je jěště koptera rozpoznatelná … a je to vzdálenost opravdu malá.

  2. Jirka Michálek

    Je mi docela líto chlapa, který se i přes své mládí ke všemu staví jako starý mrzutý dědek. Dzordziku, hodně Tvých příspěvků je takových. Zkus se na svět podívat trochu optimističtěji, budeš pak mít sám lepší náladu.

  3. PiNa

    A to se ten chlap navíc ještě brzy stane novopečeným tatínkem. Optimismus by z něho měl prýštit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *