Top Gun: Maverick – nový 4DX plakát

Zveřejněno 5. 5. 2022 v rubrice Krátké Zprávy

27. května se nezadržitelně blíží a s ním i několikrát odložená premiéra pokračování kultovního filmu Top Gun z roku 1986 nazvaná lakonicky Top Gun: Maverick.

Jak naznačuje před pár dny uvolněný plakát na 4DX verzi, nejočekávanější film roku mezi fanoušky letectví bude také promítán ve formátech 4DX a ScreenX pro maximální filmový zážitek.

Top Gun Maverick

Pokud to nevíte, tak vězte, že 4DX je 4D filmový formát vyvinutý společností CJ 4DPlex, dceřinou společností jihokorejského řetězce kin CJ CGV. Umožňuje doplnit filmy o různé dynamické efekty, včetně pohyblivých sedadel, větru, stroboskopů, simulovaného sněhu a vůní. V Čechám tuto technologii nabízí sály Cinema City v Praze (2x), Plzni a Brně.

Zní to rozhodně zajímavě a třeba takové ofouknutí horkým vzduchem s vůní kerosinu by mohlo stát za to, ale osobně dám raději přednost klasické IMAX verzi.

Jak můžete vidět v nejnovějším traileru, bude to pořádná jízda a žádné sebelepší domácí kino vám skutečné plátno a ozvučení nenahradí. Na tento film je potřeba zajít do kina.

Přečteno 466 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

1 Komentář u „Top Gun: Maverick – nový 4DX plakát

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *