Nové album Depeche Mode – Memento Mori

Zveřejněno 6. 10. 2022 v rubrice Krátké Zprávy

Depeche Mode - Memento Mori

Před dvěma dny se v Berlíně uskutečnilo setkání kapely Depeche Mode s novináři, na kterém bylo ohlášeno vydání jejich nového alba Memento Mori, které vyjde na jaře příštího roku a s ním spojené celosvětové koncertní turné Memento Mori World Tour 2023.

„Na tomto projektu jsme začali pracovat na počátku pandemie a jeho témata byla přímo inspirována tehdejší dobou,“ řekl zakládající člen Martin Gore. „Po Fletchově smrti jsme se rozhodli pokračovat, protože jsme si jisti, že by si to přál a to projektu dodalo další význam.“

Dave Gahan dodal: „Fletchovi by se toto album líbilo. Opravdu se těšíme, až se o něj s vámi budeme moci brzy podělit a nemůžeme se dočkat, až vám ho příští rok představíme na koncertech.“

Turné bude zahájeno 23. února 2023 v Sacramentu v USA a v srpnu skončí v norském Oslu. Praha se dočká 30. července a koncert Depeche Mode se uskuteční v areálu letiště v Letňanech.

Krátký úryvek skladby Ghosts Again – Heaven's dreaming z připravovaného alba, který zazněl na začátku setkání, se o den později dočkal zdařilého remixu od Dominatrixe.

Fanouškům se rovněž podařilo natočit Martina s Davem na letišti LAX v USA, odkud v pondělí odletěli do Berlína na toto setkání.

Záznam celé tiskové konference je ke zhlédnutí na YouTube.

Přečteno 614 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *