Nový RC Soaring Digest – říjen 2022

Zveřejněno 13. 10. 2022 v rubrice Krátké Zprávy

Listí hrající všemi barvami na stromech podél silnic dává tušit, že podzim je tu a i v říjnu vyšlo nové číslo elektronického magazínu RC Soaring Digest (ročník 37, číslo 10), který se věnuje oblíbené tematice rádiem řízených větroňů a všemu ostatnímu, co s touto kategorií souvisí.

RC Soaring Digest

Za pozornost určitě stojí následující příspěvky:

  • Recenze batohu Double Glider Backpack od společnosti REVOC, který pojme dva F3X větroně, vysílač i příslušenství od Pierra Rondela.
  • 47. díl podcastu Soaring The Sky s Chrisem Wedgwoodem hlavním grafikem a tvůrcem modelů plachtařského simulátoru Condor 2.
  • 11. část seriálu o elektřině se věnuje kilowattům proudům, drátům a konektorům.
  • 4. díl seriálu věnovaného patentům souvisejícím s větroni, tentokrát je to patent US 4,088,285 z roku 1978 na motorizaci větroně.

Pokud vám, stejně jako mně, nevyhovuje jeho online podoba na platformě medium.com, můžete si stáhnout jeho 102 stránkovou PDF verzi (47MB) (pravé myší tlačítko, uložit odkaz jako).

A ještě doplním odkazy na předchozí vydání RC Soaring Digestu, na které se zde nedostalo. Červencové vydání (119 stran, 150MB), srpnové vydání (141 stran, 155MB) a zářijové vydání (97 stran, 58MB).

Přečteno 87 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *