JR XG8 – uživatelský manuál v PDF

Zveřejněno 30. 6. 2011 v rubrice Download

JR XG8 Nový osmikanálový 2.4GHz vysílač JR XG8 využívající technologii DMSS, se tento měsíc začal konečně prodávat. K dispozici je nyní i anglický manuál v PDF. Pokud vás tedy zajímá, co tato novinka nabízí nového v porovnání se staršími typy, stahujte zde. Dobrou zprávou je znatelné vylepšení podpory modelů větroňů.

JR XG

Z novinek zaujme především integrovaná telemetrie, podsvícený displej, volné přiřazení funkcí přepínačům, napájení vysílače baterií LiFe s kapacitou 1400mAh a nabíjení nabíječem vestavěným přímo ve vysílači. Určitě také potěší slot na SD kartu, pro snadné ukládání a sdílení nastavení jednotlivých modelů a aktualizaci firmware, hmotnost 770g a dvě barevná provedení Pearl Silver a Chrome Black.

Download “JR XG8 uživatelský manuál”

JR_XG8.pdf – Staženo 2154 × – 13,78 MB

Za EU bundle s externí anténou RA01T a přijímačem RG831B zaplatíte přibližně 10,000Kč. Plánovaný vyšší model XG11 by se měl v prodeji objevit až koncem října letošního roku.

Signature
Související odkazy:
JR 11X ZERO – uživatelský manuál v PDF
JR PROPO PCM9XII a stopky na páce plynu
JRPA310 – PC Data Transfer Interface
JR 9303 – modifikace pro větroňáře
Programování JR PCM9XII nejen pro začátečníky
Praktický stojánek pro palcová rádia
Úprava zdroje k JR PCM9XII

Přečteno 104 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

4 Komentáře u „JR XG8 – uživatelský manuál v PDF

  1. RAV3N

    Hezký den/večer Martine(i ostatním). Prosím o radu. Vlastním ECLIPSE 7 od Hitecu, ale chtěl bych modernější stroj :) Byl jsem rozhodnut pro SPECTRUM DX8, ale prodavač mi nabídl JR PROPO DSX9 s tim, že je to lepši volba. Pravdou je, že vizuálně se mi líbí víc DSX9, ale nemá slot pro SD z čehož plyne nemožnost aktualizace FW doma.. Snažil jsem se najít nějaké srovnání či recenzi JR PROPO DSX9 vs SPECTRUM DX8, ale marně. Z toho usuzuji, že u nás není zas tak rozšířená, nicméně v USA je údajně JR velmi populární. Prosím MARTINE/kohokoliv o radu, či pár odkazů..nebo nejlépe osobni zkušenost.Mockrát děkuji za pomoc*Dan*

  2. PiNa

    Myslím, že s JR určitě neuděláš krok špatným směrem. Osobní zkušenost s DSX9 nemám, ale ono také záleží na tom, jak často výrobce nový FW vydává. Třeba u JR PCM9XII nebyl žádný. SD slot se spíš hodí pro snadné kopírování/zálohování programů jednotlivých modelů. Mnohem důležitější než SD slot je ergonomie vysílače a způsob programování modelů. Také záleží na tom, jaké modely provozuješ. Pokud například větroně, potom je lepší volbou DSX9. Zadej si do googlu „DSX9 vs DX8“ nebo „DSX9 or DX8“ nebo „DSX9 nebo DX8“ a uvidíš sám.

  3. RAV3N

    Ještě jednou mockrát děkuji Martine :) Lítám s klapkovým IONEM – ještě s F3A motorákem. Teď začínám lítat 3D akro s YAKEM

  4. Jirka

    Zrovna pro větroně má XG8 docela užitečnou funkci Limit – viz to pdf.
    Pokud jsem se dobře díval, tak DSX 9 tohle nemá.
    DSX 9 je vlastně jen trochu zmodernizovaná JR9XII, takže principiálně celkem starý vysílač (tím neříkám že špatný!).
    Navíc nevím, jak je to na DSX9 s přiřaditelností ovladačů. U XG8 si to uživatel může nastavit.
    Jen pokud to dobře chápu, tak XG8 má ten nový DMSS systém, zřejmě nekompatibilní se starším DSM/DSM2…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *