Nášivka: NOT FLAT – We Checked

Zveřejněno 24. 9. 2023 v rubrice Krátké Zprávy

Při sledování výborného dokumentu PetaPixelu o fotografování výzvědného letounu U2 na hranici vesmíru fotografem Blairem Buntingem, který letěl v druhé „Dračici“, mě zaujal v čase 7:58 záběr na nášivky vycházející z nášivek s logem NASA, na kterých bylo uvedeno: Není plochá. Ověřili jsme to.

Patch Not Flat We Checked

Skvělý nápad, který zřejmě existuje už delší dobu, protože předmětů s tímto motivem jsou na Amazonu a eBayi desítky, možná stovky. S nášivkami je to bohužel horší. Narazil jsem pouze na dva prodejce v Americe na eBayi.

Patch Not Flat We Checked Ebay

První ji nabízel za 4,99 dolaru, ale zasílal pouze do Kanady a USA. Druhý by ji do ČR poslal, ale cena i s dopravou vycházela na necelých 500 Kč bez započtení DPH a poplatků za proclení. Zase tolik se mi teda nelíbí (smajlík), ale třeba by to byla dobrá příležitost pro místní výrobce nášivek.

Za rozumnou cenu by se zájemci určitě našli. I když, pokud něčemu opravdu věříte (třeba že je Země opravdu plochá) tak, že by vás žádný fakt nepřesvědčil o opaku, potom je jakákoliv diskuze marná.

Přečteno 52 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *