P-47 Thunderbolt Jirky Nachtigala – kokpit

Zveřejněno 11. 4. 2008 v rubrice RC Modely

P47-ThunderboltČlánek o P-47 Thunderboltu Jirky Nachtigala se stal během pár dní s téměř tisícovkou shlédnutí nejčtenějším článkem za poslední měsíc a hladce se zařadil mezi celkově nejčtenější články tohoto webu. Je vidět, že makety táhnou. Včera večer mi Jirka poslal pár fotografií dokončeného kokpitu. Kochejte se.

Jak sami vidíte na přiložených fotografiích (kliknutím získáte větší verzi), pilot dostal slušivé rukavice a nezbytný knipl. Palubní budíky i jejich popisky si Jirka vyráběl sám. Červená a zelená kontrolka v levé části přístrojové desky signalizuje stav podvozku a je zcela funkční (osazena SMD LED diodami). Ve svém mailu Jirka upřesnil, že P-47D nestavěl jako maketu, ale pouze jako polomaketu. Tudíž není možné ji srovnávat s opravdovou maketou. I tak je ale úroveň detailů dech beroucí.

Kokpit P-47 Thunderbolt

P-47 Thunderbolt-kokpit

Tento týden proběhl v Rakovníku úspěšný zálet. Report a další fotografie jsou k dispozici na stránkách Electro-Teamu. Už nyní se moc těším, až budu mít příležitost tento skvostný model nafotit v letu.

EDIT 21-04-2008: P47-Thunderbolt má svou fotogalerii.

Signature

Přečteno 72 krát
Ke sdílení příspěvku použijte, prosím, ikony níže.
Autor příspěvku: Martin Pilný

Nikonista, který fotí letadla a RC modely. "Modelář", který nestaví a už ani nelétá. Milovník kvalitního zvuku a pisálek, co občas píše na svůj blog www.PiNa.cz.

2 Komentáře u „P-47 Thunderbolt Jirky Nachtigala – kokpit

  1. Klobouk

    Tak, tak, taky se těším, že něco natočím. Mělo by to jít pěkně, je to velké a nelítá to jak splašená svině :-) (snad…)
    Takové to podvečerní světlo až se bude odrážet na těch stříbrných křídlech.. Nebo záběr na pilota za letu :-)))
    mňam…

  2. atamanrcm

    Mala pripomienka stala za to. Teraz je to cosi ine.Bol to dobry priklad,n e z a b u d a t na nic podstatne.Som rad, ze pilot dostal ruky. Alebo skriatok zamachroval a poslal inu fotku.Tesim sa aj ja, z uspesneho zaletu. A zelam dlhu zivotnost modelu. Cau a ahooooooj. Ataman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *